golanjenni

Alla inlägg under mars 2012

G'

Av Golan & Jennifer - 16 mars 2012 23:53

Kom hem för typ en halvtimma sen, dagen var helt okej.

Är faktiskt skit trött! Kommer decka fint inatt asså. Anyway hoppas ni har haft en bra fredagskväll. Det känns inte som FRE men ändå? Haha.. men spanar in imorgon puss!   <---- fett söta gubbar

  

HAHHAHAH VA TVUNGEN OCH LÄGGA UPP BILDEN ASSÅ! Liknar en fucking kines fuckin import haha!

G'

Av Golan & Jennifer - 16 mars 2012 16:10

 








Orkar inte skriva något, kom nyss hem typ och så.. får se om ja drar med ut ikväll med Jennifer o Pauline.


P.S vill bara säga det här Jennifer, du gör mig så glad. Ditt skratt, eller bara se på dig gör mig skitglad. Och det är inte bara ja som säger det.. och om man mår dåligt t.ex och man bara kollar på dig asså man leer! Du är vekligen underbar, påriktigt!   

Av Golan & Jennifer - 15 mars 2012 22:04

Hej finisar! Mötte ju upp Pauline på bussen förut, och så drog vi till skäris. Där köpte hon några saker, men jag köpte inget, kanske ska dit imorgon med farmor innan vi sticker ut såatteh! :) Vi åt även där, kebab blev det för mig haha. Sen gled vi bara runt där lite och kollade i affärer, jag försökte hitta en skinnjacka men skiten finns ju ingenstans! Dampppppppp. Aja men sen åkte vi därifrån och hem till henne, vi spelade mest wii och det blev en massa skratt. Dessutom lagade vi mat tillsammans innan vi var tvungna att springa till bussen för att hinna med den. Vi skulle ju möta upp alla liksooooooom. Aja, men sen drog vi till unkan och va där ett tag innan vi skulle ta bussen med Pauline för att sen åka samma väg tillbaka för att vi skulle hem. Och chauffören var Robert!! Världens underbaraste lärare, eller aa, han jobbade på våran skola förut (3 år) men han började med lågstadieelever istället och ett jobb vid sidan om som chaufför. Vi var jätteglada att se honom, vi satt typ och prata med honom hela vägen haha. Folk undrade nog om vi var cp haha.. Aja, men det var en kul dag iallafall. Tog lite bilder, men orkar inte ladda över dom nu så ni får se dom imorgon istället. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur min tidning och sen sova, puss på er!

Av Golan & Jennifer - 15 mars 2012 21:54

Hello!

Kom hem för en stund sen, drog ut med Jennifer Emelie och Pauline, de bästa hihi! Allafall spanar in med ett kort inlägg. Ska snart kolla på BB och sen ska ja sova eftersom jag har skola imorn. Snackade nyss med mami också vi satt och diskuterade eftersom fick reda på att mamma pappa och syrran ska resa till Marocko på lördag i en vecka, och ja och min bror kommer vara hemma. Dom vill att pappas kompis ska va hemma hos oss i en vecka eftersom dom är fett nojiga men satt och tjafsa med dom att det inte behövs, och dom tvingar mig va hemma 9 varje dag. Fuck no! Trodde att ja skulle få frihet men nejnej. De värsta är att jag och min bror bråkar VARJE DAG, och det e inte vanliga bråk utan ... aah ni fattar. Och nu kommer han va fett överbeskyddande eftersom det är hans ansvar, kill me. Allafall snart börjar BB så spanar in imorn puss!

 

Av Golan & Jennifer - 15 mars 2012 16:30

Jag har tänk på en sak, hihi! Jag ha alltid velat lära mig åka skateboard. När ja va mindre jag tyckte det va as coolt! Är det någon som håller med mig? Skateboard är egentligen en fett nice sak.  Det är liksom fritt. Haha jag skiteri ska fan lära mig och åka, tycker det är nice och det är nog kul.  Sen skateboard "banan"? Aah är fett tunga! 

   HIHIHIHIHI

Av Golan & Jennifer - 15 mars 2012 15:00

Whaaat händer!   


Vaknade av att Pauline smsade mig haha. Och utav solen föresten.. så fucking skönt. Gick upp och snackade i lur med Pauline, hon sa att jag skulle komma t skär fast ja skulle ändå aldrig hinna eftesom hade typ 10 min på mig ich fixa mig. Sen åt jag och kollade på tv sen ringer hon mig igen för en stund sen och ber mig komma till henne men jag hade inte ens fixat mig.. haha hjärtat va du krigar. Anyway just nu snackar ja med Bey och Tamara, ska försöka tvinga dom hit. Ska ut senare och träffa Emelie, Jennifer o Pauline, vi få se vart vinden tar oss. Tänkte spana in med en låt som ja lyssnar på nu.. lyssna & njut! Bless spanar in senare!


Av Golan & Jennifer - 15 mars 2012 10:34

Den första jag tänker på här, en som jag vill träffa, är en person som bara mina 2 närmsta vet om. Skulle ha träffat honom i veckan, men det blev inte av. Så får fan ta och träffa han snart annars spricker jag!


Annars skulle jag vilja träffa min fina Amanda!  Hon är min barndomsbästis som flyttade ifrån mig i tvåan när vi va som allra tightast, och har bara träffat henne en gång efter det och det var i 5an. Vi båda har förändrats jättemycket sen dess, men jag älskar henne fortfarande lika mycket som jag gjorde då. På nått sätt kommer hon alltid vara min syster i hjärtat Vi har pratat om att träffas, men det blir liksom bara inte av! Men nu måste det fan hända nåt, för jag saknar henne sjukt mycket! Mitt hjärta ♥ / J
  

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Ovido - Quiz & Flashcards