golanjenni

Alla inlägg under mars 2012

Av Golan & Jennifer - 8 mars 2012 20:15

 What's up bloggen!   

Hur mår ni? Själv är det fett nice!  Som jag sa drog jag till vårdcentralen imorse, sen så hade jag vanliga lektioner.

Fick sällskap hem av Ida, sötnosen! Och sen råkade ja somna en stund haha, och nu sitter jag här.  Allafall har veckan gått sjukt snabbt! Och imorn är det fredag, wohooo!  Allafall ska kolla igenom en sak på SO:N och chilla lite sen uppdraterar jag snart, Puss så länge!


Av Golan & Jennifer - 8 mars 2012 08:46

  Hello bloggen!   

Är faktiskt gangska stressad,  ska vaxinera mig i centrum kvart över nio.   Så måste  fixa mig.  Alla fall efter ja har gjort det drar jag till idrotten! Måste verkligen fixa mej nu, spanar in när jag har kommit hem. Puss   

Av Golan & Jennifer - 7 mars 2012 20:59

Har precis tagit ett varmt bad! Skönskönt!

Tänker faktiskt på Jennifer nu, saknar bruden gryyymt mycket asså. Det är helt tomt? Hon är i fjällen nu, åker skidor och har det skoj. Saknar verkligen henne, en dag utan henne det är faktiskt jobbit.  Hon är en utav dom som jag saknar otroligt snabbt, eftersom hon tar en sån stor plats när hon är med mig. Hon liksom lyser upp allt, och sen när hon inte är här, är den där enorma platsen helt tomt. Min glädjespridare, saknar dig!


Har faktiskt jätte tråkigt, någon som kan tipsa om några bra bloggar eller något? Har också fått kommentarer vilket är jättekul! Jag har typ brist på liv, kollar lite på sommar bilder och hittade den här bilden från sommarn 2010 i think? Jo, så var det nog! Alla fall jag och Poca skulle typ interjuvas till tidningen och UNG08 och en fest, guud ni anar inte sen va det stog i tidningen om oss! Helt fel! Kul var det ändå   

 

  Helt jävla ful hahahhaha

Av Golan & Jennifer - 7 mars 2012 19:24

        Hello sötisar!   

 

What's up, och hur mår ni? Själv mår jag faktiskt bra!  Dagen var helt okej, hade vanliga lektioner och sånt sen slutade jag vid två.. fast stannade i skolan gangska länge så kom hem kl fyra. Skulle egentligen dragit ut, men pallade verkligen inte! Så somnade lite också hihi. Alla fall så ska jag snart ta ett varmt bad och ha lite ensam tid!

Haha sitter och muppar mig själv, alla fall spanar in senare puss!



Av Golan & Jennifer - 6 mars 2012 22:00

 Kom precis hem!

NU BLIR DET BIG BROTHER. PUSS!    


 

G'

Av Golan & Jennifer - 6 mars 2012 18:28

 

Av Golan & Jennifer - 5 mars 2012 17:08

 Hello Bloggen!   

What's up? Själv så sitter jag och skrattar för mig sjäv, hihi lite kul faktiskt!  Va i skolan idag,  helt okej. Slutade vid halv fyra och fick sällskap av Pauline. Som vanligt stannade vi till och hon var inte särskilt nice kan jag säga.. haha u know what i'm talking about.. Amooooooooooooor! Allafall så försöker ja plugga SO men det går inte, så ska ringa Paaaaulineeee så vi kan snacka i skype. Hon hjälper mig rätt mycket! Ska plugga till sex  sen ska ja kolla på big brother och sen ska jag ut med Pauline, vi ska ta en härlig promenad med min chillivipen. Jag är faktiskt rätt så trött så jag är hyper! Men spanar in senare om jag hinner, lite stressigt! PUSS!


  SNYGGA?

Av Golan & Jennifer - 4 mars 2012 22:43

               Hello Bloggen! 

Gangska sent inlägg, hade inte faktiskt ork för och blogga just idag. Men tänkte berätta lite vad min dag har  gått ut på. Vaknade av ett skit fint väder, våren är ju trots allt här.. Och sen så snackade jag med Julia. Eftersom jag ligger fett efter på matten så tänkte ja o Julia plugga tillsammans. Varför ska alltid jag spara allt till sista dagen, någon som känner igen sig? Har liksom prov på SO på tisdag, och kan inte ens en  ända fråga? Allafall så drog jag till centrum vid 3, jag o Jolie åt på pizzerian, kebabtallrik! Gilla! Sen drog vi till henne där vi "pluggade".  Det var fett skön söndag trots allt, träffade på Pauline en snabbis också.. som mobbar mig! Haha!


Men trots allt är sportlovet slut, har ångeeeeeest! Skulle behöva en vecka till! Menmen, det är bara och bita ihop till fredag då det är helg. Som vanligt så blir automatiskt att jag  alltid ska dygna dagen innan vi böjar skolan, men det  ska jag försöka hindra idag. Hoppas ni har haft det bra under lovet, hände faktiskt inte så mycket men ja ångrar liksom ingenting.  Men spanar in imorgon, ska försöka skriva mycket.. Men måste allafall plugga ihjäl mig imorgon!  Puss!

  

HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA VA TVUNGEN OCH LÄGGA UT BILDEN, ÄR VI LIKA ;) ?

 


Ovido - Quiz & Flashcards