golanjenni

Alla inlägg under mars 2012

Av Golan & Jennifer - 15 mars 2012 10:30

Hej på er! Ska snart sticka till bussen, eller aa vid halv elva! Där möter jag Pauline och sen sticker vi till skäris. Vaknade för en halvtimme sen kanske, och har bara chillat sen dess. Aja men fortsätter med listan i nästa inlägg! Ska försöka ta bilder idag  Puss! / Jennifer 

Av Golan & Jennifer - 14 mars 2012 23:02

Hej finisar! Jag gick ju på sången förut, men fick inte sjunga för min sångcoach pga av hur jag lät (va hes) och att jag både hade ont i halsen och va förskyld. Han ba: Du ska inte ens prata.. och absolut inte skratta! Snacka om överdriv? Hade han tänkt att jag skulle va tyst eller? haha  Menmen, sen hängde jag lite med Nathalie och Nikki, vi gick till centrum och där mötte vi även upp lite grabbar och gick till grillen. Mums! Sen drog jag till dansen och det var hur kul som helst! Inte lika kul som vanligt dåra, för våran danslärare Anna (världens bästa) har varit sjuk och har inte kommit till våra danslektioner på 2-3 veckor kanske så vi har haft vikarier, men det har funkat någorlunda iallafall. Men idag kom hon och hälsade på och berättade för oss att hon ska få en bebis snart, i sommar!! Naaaw Är verkligen jätteglad för hennes skull, hon va liksom så lycklig idag när hon berättade det.. Hon bad oss till och med att känna på magen! Haha söt.. Och eftersom att jag har haft henne som danslärare i snart 6 år har jag ändå kommit rätt nära henne, det känns nästan som jag ska få barnet haha   Nämen seriöst, önskar den familjen all lycka alltså!! Men hoppas jag bara får ha kvar henne som danslärare efter sommarlovet, för det skulle kännas konstigt att ha någon annan..  

Wellwell, efter dansen stog jag kvar och snackade lite med Ronja, sen stack jag hem och åt samtidigt som jag såg på Glee. Efter det tog jag ett bad och kollade på BB! Mysig kväll!! Ska nog sova snart, för vill läsa lite ur min tidning och sen ska jag ju till skäris med Pauline imorgon! Lite shopping med bästis, alltid mys! (Ska försöka ta lite bilder) Men aja puss sålänge / Jennifer

 

G'

Av Golan & Jennifer - 14 mars 2012 21:25

What's up   

Själv så  ligger jag i sängen och lyssnar på music samt snackar i lur med Beylula nicenice. Idag var ja i skolan, hade NP vete fan hur det gick asså, får hoppas på det bästa.  Sen så stannade ja kvar i skolan men några av klassen och bara chillade. Ska snart kolla på BB och imorn har jag studiedag. NICE! Spanar in nog senare!

Av Golan & Jennifer - 14 mars 2012 18:44

 

Av Golan & Jennifer - 14 mars 2012 15:15

- Jag älskar att kramas!
- Mina ögon skiftar färg beroende på situation
- Jag kan sjunga i munnen (typ som att buktala)
- Jag tycker att stora händer på killar är sjukt sexigt hihi, raaaawr!
- Jag är skiträdd för att bli sårad, men jag är också kär i kärleken hehe..
- Min favoritdricka just nu är Fruit Shoot tropical! Så jävla goooood 
- Jag är ganska vig haha 
- Jag tycker sångaren i Dead By April är sjuuuuuukt snygg, asså dreglar förfaaaaaan haha!
 
- Jag tycker brittisk accent är jättecharmigt
- Jag har ett ärr i pannan som man bara kan  se på nära håll, typ som Harry Potter's och det är från när jag var liten och ramlade ner från en lekställning
 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

<3

Av Golan & Jennifer - 14 mars 2012 14:44

Helloooo! Kom hem för en stund sen, stannade kvar några minuter efter att vi slutat skolan.. Aschill dag, började typ halv nio med NP, var mindre nervös än vad jag trodde jag skulle va. Men det gick fan bra tror jag! Är jättenöjd iallafall. Trots att det var två frågor jag inte svarade på.. Ajaaa! Sen hade vi bara spanska och det var efter lunch så de va nice !!  Som ni märker så sitter jag vid datorn haha, men ska snart gå och ta någonting att äta.. Sen drar jag ju på sången och efter det blir det dans! Happyyyyy  Golan frågade om jag ville komma ut sen efter att jag duschat och ätit och så, men vi får se om jag orkar! Annars blir det bara en chillkväll hemma. Och imorgon är vi ledigaaaaaaaaaa  SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!! Då drar jag till skäris med Pausan!

Men uppdaterar sen, pööööööss / Jennifer  

Av Golan & Jennifer - 14 mars 2012 07:19

 Hello bloggen!   

Hur mår ni? Själv är det fint. Bloggade aldrig igår eftersom jag var ute med Jennifer sen så kom jag hem och kollade på TV. Men ja passar ju på och spana med ett inlägg nu     Allafall ska möta Nikki Gabbi och Jolie snart sen ska vi till centrum och köpa någon dricka snabbt sen har jag NP i Fysik. Döda mig, ja kommer faaaila så hååååååårt! Men spanar in när ja kommer hem, PUSS!

 

G'-

Av Golan & Jennifer - 13 mars 2012 18:01

 What's up Bloggen!?  


Själv så vaknade jag nyss haha! Hade en helt vanlig skoldag,  fast  är fett trött så jag somnade tills nu. Hur mår ni annars? Själv är det toppen, vädret är fintfint så ja. Som Jennifer sa fick jag sällskap hem med Ida och henne, haha måste bara berätta det här. Vi stod tyå några meter ifrån en bil. Sen sa Jennifer att hon slår vad om att bilen är öppen, så hon gick och titta! Bilen va öppen och hon baa  sätter sig, jag bah eru sjuk. Haha tjuvkoppla och grejer, men sen sa hon att det va hennes brorsha. Jennifer, du börjar bli lite kriminell känner jag!  Anyway ska ut lite senare med ´Jennifer, spanar in senare.. Puss!



Ovido - Quiz & Flashcards