golanjenni

Alla inlägg under oktober 2012

Av Golan & Jennifer - 6 oktober 2012 17:09


Kan börja med och säga att den här dagen har gått jättefort!

Känns som jag inte har gjort något, tiden bara flyyger förbi. Har allafall suttit framför TV:N ett tag nu. Kollade på X-factor liven som va igår. (Eftersom jag missade den)


Sen har jag också försökt kolla om 1D ska komma till x-factor. Eftersom man kan typ vinna biljett med dem. Och dem blev ju kända tack vare x-factor som en grupp. Så dom kommer säkert komma och överraska eller uppträda.


                                           Men ska snart käka. Sen ska jag ta det lungt och senare ska jag träffa Jennifer.

                                           Båda kände att vi var lite sega, så vi planerade inte göra något speciellt utan vi får helt enkelt

                                           Chilla i unkan.. Spelar inge roll. Har alltid kul med henne ändå!   

Hoppas ni får en fin Lördag!

Av Golan & Jennifer - 5 oktober 2012 23:37

  
Jag lovar, är fett cool. Mihi! ///Jennifer

Av Golan & Jennifer - 5 oktober 2012 23:24

Nä men Hejsan bloggen!   

Berättar lite om min dag kort, har haft en jättelång dag. Har inte ens vart hemma. Som sakt hade gym på morgonen sen prov, sen mentorstid och Engelska. Så jag slutade vid 3. Stoffe kom till min skola, och vi chillade där med Daniela tills 5 typ.


Där efter mötte vi upp Lovisa också eftersom vi skulle på bio på Heron City. Vi drog dit åt sen kollade vi på Snabba Cash 2.

ASSÅ JAG SÄGER TILL ER, JOEL ÄR PERFEKT!! Haaan e sååå gryyyyyymmt sexxig han e perfekt på riktigt! ÅHH.. haha fet pinsamt filmen var inte ens sorlig men grät lite sist. Men as sköön fredag. Den slutade gangska tidigt sen var vi vid heron tills elva och sen hämta min pappa mig. Och kom hem nyss typ. As sköön Fredag.


Imorn är det iaf lördag, ska försöka besöka en person om det går..

Sen ska ja träffa älsklingen Jennifer. PUSS!

Av Golan & Jennifer - 5 oktober 2012 22:54

Chääääna! Hur är läget?
Själv mår jag baaara bra! Har vart i skolan som vanligt idag, sen drog brudarna, jag och 3 killkompisar på bio. Vi såg Taken 2 på söder efter ett mysigt donkenbesök! Men den var iallafall gryyyyymt bra!! Lika bra som 1:an faktiskt, otroligt sevärd. Sen tog jag tåget hem och fick sällskap av Natalie. Alltid lika trevligt! Har kollat på x-factor, men ska snart ut och möta Erik kanske. Har liksom inget annat för mig, så vi får se vad vi hittar på. Imorgon kanske jag ska träffa Golan, men det är inte helt säkert för har för mig att jag ska göra något annat men kommer fan inte på vad.. IRRITERANDE.
   

Av Golan & Jennifer - 4 oktober 2012 11:41

Tjeeena bloggen! Just nu har jag rast höhö

Av Golan & Jennifer - 3 oktober 2012 00:39

Säger Godnatt med den här videon. Basmentality. Kolla, riktig grym!


Vet att jag inte har bloggat idag men har inte haft lust, va i skolan idag som vanligt sen chillade jag lite med Stoffe och dom sen har jag bara vart hemma. Idag (Ons) Har jag studiedag så det e soooft!

Av Golan & Jennifer - 1 oktober 2012 22:53

Av Golan & Jennifer - 1 oktober 2012 21:33

Kollade nyss matchen.. Kennedy, asså vilken stjärna! Blir fan tårögd. Förevigt trogen. <3

Har precis målat naglarna, pluggat lite och förberett mig inför morgodagen. Har samhällsprov så hoppas det går bra haha.. Sen så har jag mitt jävla mattestöd kl 1, ååååh pallar ej. Men har evelina där så jag klarar mig iallafall... Ni får bilder från idag imorgon för pallar inte ladda över dom nu. Puss //J

Ovido - Quiz & Flashcards